Anbefalinger fra klienter

I går spurgte en klient mig, om der var et sted, hun kunne skrive en anfaling, efter at hun havde gået i et rådgivningsforløb hos mig. Og så tænkte jeg, at det er meget vigtigt, at I kan skrive en kommentar, når I har lyst. Jeg har derfor oprettet denne side og vil glæde mig til at høre fra jer!

 

1 Response

 1. Anne S. J. siger:

  For mig har forløbet hos Lene Sonne ændret rigtig meget.
  Jeg er 20 år og studerende – og så er jeg særligt sensitiv, men det var jeg faktisk ikke sikker på, inden jeg startede mit forløb hos Lene. Det blev dog hurtigt meget tydeligt, og i dag har jeg fået redskaber til at konkretisere mine udfordringer, så jeg nemmere kan øve mig i at ændre dem. Det er en lang proces, som langt fra er færdig endnu, selvom jeg er stoppet hos Lene, men jeg er dog gået fra f.eks. at være mere eller mindre selvhadende til egentlig at elske mig selv. Det er stort.
  Jeg vil virkelig anbefale Lene til alle typer af mennesker (også jer, der ikke tror endnu, at I er særligt sensitive), som har brug for at blive klogere på sig selv og sine egne (både bevidste og ubevidste) uhensigtsmæssige handlemønstre.
  Jeg oplevede, at forløbet 100% blev tilpasset mig og mine behov, og hvad jeg havde brug for fra gang til gang.
  Stor tak til Lene for mange gode samtaler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.