Resiliens

Jeg har udviklet en metode, jeg kalder for “resiliens”.

Den tager udgangspunkt i mine menneskelige og faglige erfaringer gennem mange år. “Resiliens” bruges i mange forskellige sammenhænge. Den betydning, jeg lægger i ordet, er “modstandskraft” eller “robusthed”.

I vores samfund er der mange “hurtige” løsninger til at få et bedre liv. Jeg tror på, at varige forandringer i vores psyke og krop kræver, at vi arbejder i dybden med os selv.
Gennem min uddannelse som dybdeterapeut og mine mange år som drømmetyder kan jeg koble erfaringer derfra med de redskaber, jeg har fået som filosofisk coach (protreptiker).

Som teoretisk baggrund bruger jeg blandt andet den amerikanske psykolog Edgar Schein. Han er kendt for sin model af et isbjerg, hvor kun en lille del af isbjerget ligger over vandet, imens langt størsteparten ligger under vandoverfladen. Den synlige del er den del af mennesket/organisationen, som er bevidst, og som man brander sig på. Under vandoverfladen ligger de mere ubevidste værdier, og allernederst i isbjerget ligger ubevidste antagelser. Det er dels værdierne og dels de ubevidste antagelser eller holdninger, som mennesket har om sig selv, jeg gerne vil arbejde med sammen med fokuspersonen.

Jeg har erfaring for, at vi kan skabe forandringer, der er varige i det enkelte menneske, når vi arbejder med de dybere lag.

Nogle gange kan en enkelt samtale være tilstrækkeligt, andre gange vil et forløb på et antal gange give mest mening.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Du kan også bestille tid under menupunktet “Tidsbestilling online” her på hjemmesiden.