Familieindsats

Jeg er familierådgiver og har mange års erfaring med at arbejde med familier.

Jeg giver rådgivning til familier, der har behov for ændringer i deres hverdag, så de får flere positive oplevelser sammen, og hvert medlem i familien får større trivsel.

Jeg tager hjem til den enkelte familie og finder sammen med familien ud af, hvor der er behov for forandring. Herunder kan jeg også have samtaler med børn og unge i familien. Det drejer sig ofte om, at forældre, børn eller unge har behov for at få en dybere forståelse af, hvem de er som mennesker, og hvor deres grænser går. Hvilke fordele er der ved at have de personlighedstræk og erfaringer, som de har, og hvilke udfordringer er der? De forskelligheder, der er i en familie, skal finde den bedst mulige måde at spille sammen på.

Familieindsatsen kan give støtte til at respektere og forstå sit barn og sig selv, og der vil blive fokuseret på at finde redskaber, som kan give større ro og balance i det daglige.

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også booke en tid med det samme under menupunktet “Tidsbestilling online”.